Duitsland vakantieland

Vakantiehuis Duitsland huren 


In Duitsland kunt u voordelig overnachten op goed verzorgde campings, mooi gelegen bungalowparken, in kindvriendelijke familie- en babyhotels, gezellige vakantiewoningen, super praktische jeugdherbergen en gemoedelijke boerenhotels.

Tijdens een vakantie in Duitsland kan je genieten van prachtige steden, romantische plaatsjes en kastelen en veel schitterende natuurgebieden.

Een perfecte bestemming voor vakantie met kinderen, want met de auto ben je er zo, er is een ruime keuze uit goedkope maar prima campings, vakantiehuizen en pensions en er is heel veel voor ze te zien en te doen!

Op deze pagina's tref je de nodige tips over de bekende bezienswaardigheden en de minder bekende maar minstens even leuke plekjes om je reis naar Duitsland te plannen. We wensen je alvast een heerlijke vakantie in een leuke vakantiewoning in Duitsland. Er is genoeg aanbod in diverse prijsklassen.

Duitsland kan in drie belangrijke geografische gebieden worden verdeeld: de laagliggende Duitse vlakte in het noorden, het centrale Duitse hoogland, en de uitlopers van de Centrale Alpen en ander hoogland. Het land heeft over het algemeen een gematigd klimaat hoewel er aanzienlijke variatie is. Bijna twee derde van de bossen van het land bestaat uit naaldbomen, de rest is hoofdzakelijk beukenbos. Het hoogste punt is de Zugspitze (2962 m).

In Duitsland vind je bruisende steden met mooie gebouwen, veel winkels en een uitgebreid nachtleven, betoverende plaatsjes en traditionele wijndorpjes met gezellige feesten en traditionele specialiteiten. Prachtige landschappen liggen ingebed in een schilderachtige natuur, waar je heerlijk kunt wandelen en genieten. Burchten, kastelen, kloosters en slotten staan garant voor de typisch Duitse romantiek. Ook vind je er fun en sport, wellness en ontspanning. Kortom: Duitsland is een land met duizend mogelijkheden.


Hieronder enkele site's welke aan dit vakantieland gerelateerd zijn:

www.recreatiewoning.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb