Vakantie Bonaire, wat mag je zeker niet missen?

Bonaire, een eiland gelegen in het Caribische gebied. Daar waar altijd de zon schijnt, maar toch ook onderdeel is van Nederland. Deze populaire bestemming wordt bezocht door veel Nederlandse toeristen, maar ook wordt dit eiland veel bezocht door internationale toeristen omdat de duik en snorkelspots geweldig zijn! Boek nu snel jouw vakantie Bonaire!

De ideale plek om te surfen

Of je nu wilt Kitesurfen, windsurfen of wilt golfsurfen op dit eiland ben je aan het juiste adres. Met ze mooie blauwe zee van 28graden warm, (bijna) altijd een goede wind, maar vooral het vlakke water. Nu heb je de kans om je droom werkelijkheid te maken en te gaan surfen met jouw vakantie Bonaire!

Vakantie Bonaire, de droom voor elke duiker

Heb je al een tour door Bonaire gehad, dan ben je waarschijnlijk al zeer tevreden. Bonaire is gewoon een mooi eiland, maar ga eens duiken ook dit is oogverblindend mooi. Duikers zweren bij Bonaire, met maar liefst 53 duikstekken ben je wel eventjes zoet! Ook om lekker te snorkelen heb je al genoeg om je ogen uit te kijken laat staan als je geheel in duikoutfit gaat. Zodra je kopje onder gaat vind je de meest geweldige stukken koraal en ook mooie tropische vissen (maar liefst 470 soorten!). Nog nooit gedoken of gesnorkeld? Dit is jouw kans! Iets wat je absoluut niet mag missen op jouw vakantie Bonaire!

Klein Bonaire, dit mag je niet missen.

Zoals ik eerder al zei; de natuur van Bonaire mag je echt niet onderschatten. Ga een dagje naar klein Bonaire en je weet wat ik bedoel! Dit eiland ligt 1,5km ten westen van Bonaire, met de watertaxi ga je hierheen. Je kan hier geweldige koraalriffen ontdekken maar ook de bijzondere diersoorten aan land maakt dit eiland tot iets wat je niet mag missen! Zoals het flamingo reservaat, een geweldige ervaring!

Heb ik je overtuigd om te gaan? mooi! En dan heb ik nog niet eens verteld over de hoofdstad van Bonaire, het kleurrijke Kralendijk. Vergeet hier ook niet een kijkje te nemen! Maar nu eerst de vakantie Bonaire boeken!

Maak jouw eigen website met JouwWeb